KNV EHBO afdeling Valthe e.o.

De afdeling Valthe e.o. van de Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp Bij Ongelukken is opgericht op 15 november 1974. De vereniging telt ongeveer 60 leden.

 

De vereniging heeft als doel het verlenen van eerste hulp bij ongelukken te bevorderen. Om dit doel te kunnen bereiken worden eerste hulp cursussen georganiseerd. Door het volgen van herhalingslessen houden de leden hun verkregen kennis op peil. Belangrijk onderdeel van deze kennis is het kunnen werken met een AED. Hiervoor verzorgen wij ook aparte cursussen.

 

De vereniging is ook actief op het gebied van daadwerkelijke eerste hulp verlening. Soms is het wenselijk (of zelfs verplicht) dat bij een evenement eerste hulp verleners aanwezig zijn. Evenementen waarbij de vereniging betrokken is, zijn o.a. dorpsfeesten, sportwedstrijden, folklorefeesten (Schaapscheerdersfeest, Op de kloeten, SIVO) etc.

 

Voor de aanvraag van EHBO bij evenementen kunt u contact opnemen met Aaltje Leusink (0599-212798).

Adres

  • Straat: Hoofdstraat 4
  • Postcode: 7873 BC
  • Plaats: Odoorn

Contact

  • Telefoon: 0591-512234
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk op de kaart

Vul uw adres in voor een routebeschrijving

Kralensnoer van Exloo

kraal

De E in het logo van Exloo is een hanger voor aan een sieraad en is een verwijzing naar het Kralensnoer van Exloo dat in 1881 in Exloo is gevonden. Kralensnoer van Exloo