bij Els – Brasserie Restaurant Exloo

bij Els – Brasserie Restaurant Exloo

Bij Els is hét restaurant in Exloo voor een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel.

In ons á la carte restaurant kunt u genieten van zowel eerlijke biologische streekgerechten, als gerechten met een internationaal karakter. Bij al onze gerechten kunt u rekenen op een goede prijs kwaliteit verhouding. Het sfeervolle restaurant met haardvuur biedt ruimte aan 40 á 60 personen.

In onze keuken zwaaien Harry en Martin de scepter. De seizoensgebonden kaart biedt elk jaargetijde specialiteiten die zijn gebaseerd op de oogst van de dag. Zoals Drentse asperges, iedere dag verse vis, waarbij per dag het aanbod wisselend kan zijn. Verder biedt onze kaart heerlijke vleesgerechten, vegetarische gerechten, en natuurlijk mooie wildgerechten. Door gebruik te maken van biologische en zoveel mogelijk streekproducten, zorgen wij voor een smaakvol en gezond diner. Heeft u een dieet of allergie? Geen probleem, maak het ons bekend en wij zorgen voor een onvergetelijk diner, aangepast aan uw wensen.

Restaurant “bij Els” serveert gerechten gebaseerd op Slow Food. We vinden dat voedsel gezond, puur en eerlijk moet zijn. Daarmee bedoelen we dat ons eten goed moet smaken; dat het zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid moet worden geproduceerd en dat producenten een eerlijke vergoeding moeten krijgen voor hun werk.

Ook kunt u bij ons terecht voor familie- en zakenfeestjes met een buffet. De koks in onze keuken werken volledig ambachtelijk, waarbij al onze buffetten á la minute bereid worden met verse producten naar uw wensen.

Onder andere:

  • Koudbuffet
  • Koudbuffet in combinatie met Warmbuffet
  • Koudbuffet in combinatie met Warmbuffet en een Dessertbuffet

Deze buffetten kunnen wij verzorgen voor groepen vanaf 25 personen.